“De dankbaarheid op het gezicht van patiënten en hun familie is mijn motivatie
Eurtha Fonseca - Subkassier
Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS
“Ik heb prettige en ook minder prettige jaren in PCS gehad, maar desondanks ga ik met een prettig gevoel weg”
Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS - Medewerker Personeelszaken

Het PCS heeft momenteel vacatures voor verpleegkundigen. Uw sollicitatie wordt altijd serieus en met de nodige discretie behandeld. Voor meer informatie over werken bij PCS en openstaande vacatures kunt u mailen naar [email protected]

Downloads
Procedure Registratie van diploma's voor buitenlandse verplegenden (SNB)

Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS

Magdalena Bernadin: een moederfiguur in het PCS

“Wauw! Wauw! Heel mooi, dit had ik echt niet verwacht, aldus de woorden van mevr. Magdalena Bernadin die verrast en heel emotioneel op haar laatste werkdag, 10 juli, haar werkplek binnenkwam. Ze werd opgewacht door het totale personeel van het administratie gebouw en was vergezeld van haar kinderen en kleinkinderen.
Lees verder

Kenneth Blijd

Kenneth Blijd

Met uitzondering van de afdelingen Automatisering, Technische Dienst en Elektra doet hij de inkopen (soms deels) van alle overige afdelingen in de instelling. Voor alle reguliere (dagelijkse) inkopen doet men een aanvraag via het Magazijn.
Lees verder

Rabindranath Khoen khoen

Rabindranath Khoen khoen

“Zuster roep die patiënt van zonet weer voor me, ik moet zijn longen nog beluisteren. Ik heb dat nagelaten en mijn geweten begint me aan te klagen”, dit zijn de woorden van de arts Khoenkhoen die plots ons gesprek afbreekt omdat zijn geweten hem aanklaagt.
Lees verder

Eurtha Fonseca

Eurtha Fonseca: van verpleeg- assistent tot subkassier In deze editie richten we de schijnwerpers op Eurtha Fonseca die op 1 december 2011 dertien jaren in dienst is van het PCS. We zien haar vaak bij de kassa of de Verplegingsdienst.
Lees verder