PCS doorloopt certificeringstraject succesvol

14 mei 2019
mw. Petra van Mastrigt, Kiwa auditor en drs. Raj Jadnanansing, Algemeen Directeur PCS
mw. Petra van Mastrigt, Kiwa auditor en drs. Raj Jadnanansing, Algemeen Directeur PCS

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is sedert 2014 ISO-gecertificeerd en werkt binnen dit kader continu aan haar dienstverlening om kwalitatieve hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden aan haar patiŽnten/cliŽnten.

In april 2017 behaalde PCS met succes de nieuwe ISO-norm 9001:2015 en worden er jaarlijks audits uitgevoerd om na te gaan in hoeverre de organisatie voldoet aan de eisen die gesteld worden in termen van kwaliteitsmanagement. In de periode 09 t/m 14 mei 2019 zijn er audits gehouden door Kiwa Nederland waaraan diverse afdelingen van de instelling deelgenomen. Vooruitlopend hierop zijn er interne audits gevoerd door de Kwaliteitsunit om het certificeringstraject in goede banen te leiden. Het PCS heeft deze jaarlijkse audit succesvol mogen doorlopen.
Tijdens de laatstgehouden audits zijn er uiteraard zaken naar boven gekomen die extra aandacht behoeven van alle interne stakeholders en zijn er verbeterpunten die moeten worden aangepakt. Het PCS zal zich te allen tijde blijven beijveren om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening naar de samenleving toe te garanderen, bevorderen en af te stemmen op de hulpvraag vanuit de samenleving.

Terug naar nieuws | Bekijk nieuws in het archief


Recent nieuws