‘PCS behoort tot de 25% die wereldwijd is overgestapt op de nieuwe norm’

3 oktober 2017
Reza Abdoelrazak, vertegenwoordiger van Kiwa overhandigt het certificaat aan de Algemeen Directeur, drs. Dayasankar Mathoera, in het bijzijn van overige directieleden en andere verantwoordelijken.
Reza Abdoelrazak, vertegenwoordiger van Kiwa overhandigt het certificaat aan de Algemeen Directeur, drs. Dayasankar Mathoera, in het bijzijn van overige directieleden en andere verantwoordelijken.

“Slecht 25% van de bedrijven die wereldwijd zijn gecertificeerd, is overgestapt op de nieuwe norm. Het is dus een hele prestatie voor het PCS dat we vandaag de certificaatuitreiking van de nieuwe norm ISO 9001:2015 mogen vieren”, met deze woorden begon Kiwa-vertegenwoordiger Reza Abdoelrazak zijn toespraak tijdens de ISO-certificaatuitreiking op 3 oktober 2017.

De Algemeen Directeur, drs. Dayasankar Mathoera, zei dat het een uitdaging was om deze nieuwe norm te implementeren, vooral omdat de instelling nu moet voldoen aan een aantal nieuwe eisen. “ Risicogericht denken, stakeholdersoverzichten en leiderschap en betrokkenheid werden meer dan ooit belangrijk. Maar desondanks hebben we ons met vereende krachten ingezet en deze mijlpaal voor het PCS behaald.” Kwaliteitsmanager Indira Madhuban, benadrukte tijdens haar felicitatieboodschap dat het behaalde resultaat een teamprestatie is van alle betrokken afdelingen. “Het gaat niet om een prestatie van alleen de directie of de Kwaliteitsunit, het is een team effort omdat wij ons als team hebben ingezet. Bij deze wil ik u niet alleen feliciteren, maar ook bedanken voor uw inzet en toewijding tijdens dit verbetertraject.” Ook de vertegenwoordiger van het Toezicht Houden Orgaan van het PCS, mr. Kaleykhan I., feliciteerde het PCS met deze prestatie. Hij adviseerde om in de komende periode alle afdelingen mee te nemen in het certificeringstraject. Hierna konden de aanwezigen de felicitaties overbrengen en gezellig bijpraten. Ook de aanwezige pers werd in de gelegenheid gesteld interviews af te nemen en video-opnames te maken. De redactie van PCS Intern feliciteert directie en personeel met deze bijzondere prestatie. Ook het personeel van de Kwaliteitsunit, Indira Madhuban, Manushka Omanette en Nesolea Saakie, wordt gefeliciteerd.

Terug naar nieuws | Bekijk nieuws in het archief


Recent nieuws