../data/nieuws_plaatje_klein/kiwa.01.jpg

PCS doorloopt certificeringstraject succesvol

14 mei 2019

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is sedert 2014 ISO-gecertificeerd en werkt binnen dit kader continu aan haar dienstverlening om kwalitatieve hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden aan haar patiënten/cliënten.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/verpl.01.jpg

PCS verplegenden in de bloemetjes gezet

10 mei 2019

"U bent als verplegende een zeer belangrijke schakel in de gezondheidszorg, die niet weg te denken is. U levert elke dag weer een bijdrage aan de gezondheid van de Surinaamse samenleving", aldus wnd. Verpleegkundig Directeur, mw. S. Rootharam, LL.B. tijdens haar openingstoespraak op vrijdag 10 mei 2019 in de Garage van het Psychiatrisch Centrum Suriname. De directeur sprak de aanwezigen toe in het kader van de Internationale Dag van de Verpleging, welke wereldwijd werd herdacht op 12 mei jongstleden.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/foto7.jpg

PCS organiseert Retraite ter bespreking van de toekomst van PCS

14 maart 2019

De directie van het Psychiatrisch Centrum Suriname heeft in samenwerking met de Vakgroep Psychiatrie een Retraite georganiseerd op donderdag 14 maart 2019 in de University Guesthouse. Directie, medici, staf en leidinggevenden trokken zich terug om van gedachten te wisselen over de rol van PCS in de geestelijke gezondheidszorg en de richting die PCS wenst op te gaan in de komende jaren, 2020 – 2025. De Retraite werd gemedieerd door de heer Roy Rijger, fiscalist en organisatiedeskundige.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/foto5.jpg

SZF top brengt bezoek aan PCS

5 maart 2019

“Historisch”, zo typeert drs. Raj Jadnanansing, Algemeen Directeur van Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), het bezoek van een topdelegatie van de Stichting Staatsziekenfonds Suriname (SZF) op dinsdag 05 maart 2019 aan zorginstelling.
Lees verder

Fijne feestdagen

24 december 2018

Het Psychiatrisch Centrum Suriname wenst de totale Surinaamse gemeenschap fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toe. Psychische Stabiliteit - Altijd!
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/foto2.jpg

PCS verwelkomt nieuwe Algemeen Directeur, psycholoog Jadnanansing

2 oktober 2018

Op dinsdag 02 oktober 2018 vond in de garage van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) de officiële directie overdracht plaats van de instelling. De algehele directievoering van het PCS werd van de econoom, drs. Dayasankar Mathoera overgedragen naar de psycholoog, drs. Raj Jadnanansing.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/IMG_3534(1).jpg

Minister Elias bezoekt het Psychiatrisch Centrum Suriname

2 oktober 2018

Op woensdag 11 april 2018 bracht de nieuwbakken minister van Volksgezondheid, dhr. Antoine een bezoek aan het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Nog geen 24uur daarvoor werd dhr. Elias beëdigd en geďnstalleerd door President Desirč Bouterse als minister van dit department.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/dsdwdwwd(1).jpg

PCS krijgt voertuig van Suribet

31 mei 2018

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft een bus van het merk Toyota Noah ontvangen als donatie van Suribet N.V. De officiële overhandiging heeft plaatsgevonden op 31 mei op het terrein van PCS.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/rffedd(2).jpg

Kinder Paviljoen ondergaat restauratie

5 december 2017

De Technische Dienst is in augustus 2017 gestart met restauratiewerkzaamheden bij het Kinder Paviljoen. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk, omdat er sprake was van daklekkages bij regenval. De oude dakplaten van het gebouw zijn daarom grotendeels vervangen met nieuwe. Verder zijn ook de shutters vernieuwd.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/adddsd(1).jpg

Delegatie ‘s Lands Hospitaal komt ‘afkijken’ bij PCS

17 november 2017

Een delegatie van het ’s Lands Hospitaal (LH) onder leiding van de Algemeen Directeur, drs. William Deel, bracht op 17 november 2017 een benchmarkingsbezoek aan het PCS in het kader van de behaalde ISO-certificering 9001:2015. De delegatie werd ontvangen in de Conference Room van PCS alwaar zij een presentatie kreeg van de kwaliteitsmanager, Indira Madhuban, ondersteund door drs. Dayasankar Mathoera (Algemeen Directeur PCS) en de Kwaliteitsunit.
Lees verder

../data/nieuws_plaatje_klein/rvfrrrre.jpg

Herstellen van psychose is mogelijk

6 oktober 2017

PARAMARIBO - Een week vóór de internationale dag voor geestelijke gezondheid die vandaag wereldwijd wordt herdacht, kreeg Suriname een tweede vrouwelijke psychiater. Het gaat om Kitty Amarello-Pelswijk. “De psychiatrie in Suriname is een door mannen gedomineerde specialisatie. Op de vraag waaraan dat zou liggen, kan ik helaas geen antwoord geven”, zegt ze. De eerste vrouwelijk psychiater in ons land is Kamla Nannan Panday–Jhingoeri.
Lees verder

pagina van 4
volgende